Japansk Brödkniv

1912386_10151885653146784_2111052553_nEfter nästan två års väntan dök här upp en efterlängtad brödkniv med en nästan overklig skärpa som man knappt trodde var möjlig tidigare på den tunna assymetriska eggen. Japansk handsmitt Shiro Gami stål i tre lager från kunniga smeder i Niigata. Kallas även White Paper Steel då detta normalt var inslaget i vitt papper till skillnad mot Aogami stål som levererades i blått papper. Handtag i halvgrov kastanj som ger bra känsla och grepp. För alla som gillar att själva bestämma hur tjocka socialstyrelsens brödskivor ska vara (själv vill jag ha tunna med mycket smör).
Lär äntligen finnas på lager nu hos nakaya.se men kör dem nu inte i diskmaskinen om ni har koll på vad det kan ställa till med på fina eggar.
This entry was posted in Uncategorized.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*